GDPR - Personuppgiftspolicy

Glöte Viltvårdsområde

Med siktet inställt på viltvård och jakt

GDPR - PERSONUPPGIFTSPOLICY

Personuppgiftspolicy för Glöte Viltvårdsområdesförening

Personuppgiftsansvarig
Ansvarig för behandling av personuppgifter är Glöte Viltvårdsområdesförening (Glöte VVOf), organisationsnummer 892600-6704.

Ändamål med behandlingen och laglig grund
Glöte VVOf behandlar alla personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Glöte VVOf hämtar i första hand in uppgifter direkt från dig som är medlem (markägare eller arrendator). De uppgifter vi behöver för att administrera ditt medlemskap är ditt namn, postadress och e-postadress. Glöte VVOf behandlar dina personuppgifter för att upprätthålla medlemskapet till dig.

Överföring av uppgifter
Inga medlemsuppgifter säljs till andra organisationer eller företag. Däremot kan de användas för att medlemmar i föreningen ska kunna komma i kontakt med varandra.

Lagring av uppgifter
Dina personuppgifter sparas så länge du är medlem i föreningen. När ditt engagemang i föreningen upphör raderas samtliga uppgifter.

Som medlem i Glöte VVOf har du

• Rätt att begära rättelse av eventuellt felaktiga uppgifter.

• Rätt att en gång per år begära ett utdrag över de personuppgifter föreningen har om dig. En sådan begäran ska vara personligt undertecknad och insändas skriftligen till:

Glöte Viltvårdsområdesförening
c/o Ulla Stenberg
Glöte 220
842 91 Sveg

Om du har frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Glöte VVOf via e-post.

Denna informationstext uppdaterades senast den 10 juni 2019 och kan komma att ändras. Ändringar publiceras på vår hemsida.

ABOUT ME

Fermentum suspendisse condimentum pellentesque proin dui aliquam elementum nonummy phasellus

vehicula vestibulum ullamcorper dui condimentum aliqua veniam nostrud exercitation ullamco laboris aliquip

exercitation metus laboris condimentum quis magna vestibulum nostrud aliquip ullamcorper veniam.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

WORK

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING

Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.